Regisztráció

 

Teljes árú belépő (konferencia színházjeggyel) : 10 000 Ft
Diák és nyugdíjas (konferencia színházjeggyel): 6000 Ft

 

A részvételi díjat fizetheted a helyszínen készpénzben vagy a PAF számlaszámára (10700244-66607027-51100005) történő átutalással is. Amennyiben az átutalást választod, akkor kérünk, hogy a megjegyzésbe írd be azt, hogy "PAF konferencia", ha pedig a helyszíni fizetést választod, akkor küldj erről egy e-mailt a paf@pafhungary.hu e-mail címünkre. Mindezek előtt azonban mindenképp regisztrálj be a konferenciára itt a honlapon! 

 

PÁLYÁZAT! - Tégy PAF-fá valakit és gyere ingyen a konferenciára!

Írj nekünk történetet a paf@pafhungary.hu e-mail címre egy emberről vagy egy csapatról, akiket ismersz és tisztelsz a saját munkahelyeden vagy bárhol az egészségügyben.

Segíts megtalálni az egészségügy hétköznapi hőseit, azokat az arcokat, akik nélkül rosszabb hely lenne ez a világ. Segíts hogy eljussunk hozzájuk, és a történeted alapján PAF díjban részesítsük őt/őket.

A legjobb történetet, kedvezményes jeggyel és más meglepetésekkel jutalmazzuk. Ha bekerül a történeted a legjobb 10 közé, akkor csak a konferenciához kapcsolódó színházi előadás kedvezményes díját kell kifizetned.

Várunk Téged!

A PAF csapata